Využijte DOPRAVU ZDARMA při objednávce nad 1290 Kč.

Luxusní tělový balzám Onclé pokožce navrátí krásu i vitalitu

Suché pleti chybí správná výživa a té dehydratované zase voda. Výsledkem je u obou případů snížení funkce ochranné bariéry, svědění, zarudnutí, podráždění a pnutí pokožky. Dehydratace navíc může postihnout všechny typy pleti, tedy suchou, atopickou, smíšenou i mastnou se sklonem k akné.

Proč pokožka chřadne

Mezi hlavní důvody, proč je pokožka dehydratovaná a mnohdy i suchá, patří nedostatečný pitný režim, zejména během a po fyzické zátěži, tedy práci i cvičení, ale i dlouhodobý stres, jehož vinou se vyčerpávají hormony zodpovědné za řízení dostatečné hladiny tekutin v těle, nebo třeba různé diety založené na omezení příjmu sacharidů. Ty totiž na sebe vážou vodu. Jakmile přejdete na některý ze současných populárních redukčních režimů, na vaší pleti se to za pár dní či týdnů pěkně podepíše.

Privátní wellness v koupelně

Luxusní tělový balzám Onclé s kmenovými buňkami podporuje přirozenou schopnost regenerace všech kožních vrstev i jejich hydrataci pěkně do hloubky. Je vhodný pro všechny typy kůže, zejména pro stárnoucí a dehydratovanou pokožku. Navíc také ošetřuje, zpevňuje, chrání a obnovuje vnitřní struktury pleti při striích a jizvách, redukuje celulitidu a příznivě působí na hladkost a zlepšení elasticity kůže, proto ho ocení nastávající matky i ženy po porodu, které se opět chtějí cítit dobře.

Unikátní péče o pokožku

Tento luxusní balzám s kmenovými buňkami je bohatý na vzácné přírodní oleje, jako je BIO šípkový, mandlový, meruňkový, broskvový a bavlníkový olej, na squalan zaručující hebkost pokožky, omega-3, 6 a 9 mastné kyseliny, vitaminy A, E, F a mnohé další přírodní antioxidanty. Obsahuje i 3D kyselinu hyaluronovou, která dlouhodobě hydratuje a vyživuje pokožku celého těla. Navíc je zcela přírodní, bez jakýchkoli geneticky modifikovaných organismů a chemických látek.

Luxusní tělový balzám Onclé

Podle našich zkušeností tělový balzám Onclé nezanechává na kůži mastný film, takže jakmile jej vmasírujete na potřebná místa na těle, můžete se ihned obléct a vyrazit z domu bez stresu a čekání, až se krém do pokožky vstřebá. A jak často by se měl balzám nanášet? Ideálně 2x denně po dobu dvou měsíců. Konečná doba používání je ale zcela individuální a výsledky se mohou lišit. Za nás doporučujeme dlouhodobé pravidelné používání pro udržení skvělého stavu pokožky.

Prémiové sady pro komplexní péči

Péče o pokožku je důležitá v jakékoli životní fázi. Můžete si vybrat kosmetické balíčky či prémiové sady, které pokožce poskytnou vše, co potřebuje, aniž by zruinoval vaši peněženku.

Zpět do obchodu