Využijte DOPRAVU ZDARMA při objednávce nad 1290 Kč.

Jarní péče o pleť

Při jarní péči o pleť bychom měli zkusit detoxikovat pokožku a přestat používat hrubý peeling. Suchá, citlivá a povadlá pokožka bez jiskry a barvy potřebuje hloubkovou očistu pro odstranění toxinů a dodání energie i hydratace. Máme pro vás tipy, jak pečovat o pleť na jaře.

Základní jarní péče o pleť

Jarní péči o pleť zaměřte na celkovou regeneraci po zimním náročném období, kdy je pokožka suchá, citlivá, pobledlá a povadlá. Pleť zbavte nahromaděných toxinů, vyčistěte do hloubky, důkladně hydratujte a chraňte. Ochrana je důležitá zejména před prvními jarními slunečními paprsky. Pleť je po zimě náchylnější a při nedostatečné ochraně pleti mohou vznikat pupínky i pigmentové skvrny.

Detoxikace pleti

Na jaře se probouzí vnitřní energie orgánů, jako jsou ledviny, játra a lymfatický systém. Jejich správná funkce nás zbavuje odpadních látek a toxinů. Aby zanesené tělo neodnesl stav pleti, soustřeďte se na očistu střev a zažívacího traktu. Zvyšte pitný režim detoxikačním čajem a čistou vodou bez bublin. Pleť detoxikujte do hloubky až na úroveň aktivity enzymů v pokožce, podpořte tok lymfy, mikrocirkulaci krve a hydrataci. Pleť bude svěžejší, odolnější, pevnější a pružnější.

Vynechejte peeling a přidejte UV ochranu

Při přemíře peelingu se kůže nestíhá obnovovat, ztenčuje se a snižuje se její přirozená ochrana.  Vybírejte proto produkty s jemnějšími částicemi, třeba s lávovou zemí, která podporuje detoxikaci pleti a pomáhá odvádět z těla toxiny. Vyzkoušet můžete také náš Luxusní olejový peeling Oncle s kmenovými buňkami. Berte ohled na aktuální stav pleti. U zvýšené citlivosti i akné pokožky peeling kůži ještě víc podráždí a zhorší její stav. Zaměřte se raději na dostatečnou ochranu před UV paprsky.

Jarní ošetření pleti i pokožky celého těla

Základem péče je odlíčení a čištění pleti ráno a večer. Přidejte pravidelnou aplikaci obličejových masek. Načerpejte jarní energii pohybem, jarním úklidem kosmetiky, návštěvou wellness, maséra, kadeřnice i kosmetičky. Kosmetická ošetřující péče v salonu se přizpůsobuje ročnímu období, kosmetička vám pomůže s vhodným výběrem produktů a naučí vás, jak se máte o pleť doma starat. Ošetření pleti má příznivý účinek na psychiku, uklidňuje nervy a zvyšuje pocit odpočinku a relaxace. S precizní jarní péčí o pokožku celého těla vám pomůže naše Kompletní prémiová sada Onclé.

Zpět do obchodu