Využijte DOPRAVU ZDARMA při objednávce nad 1290 Kč.

Příběh Míša

Příběh Míša

Život se může změnit během minuty.” Člověk to často slýchá, ale nečeká, že by se to stalo zrovna jemu. Stalo se. Byl to skok do vody. Buď se naučíš plavat, nebo se utopíš.

Když jsem po nehodě přišla o nohu, nejen můj celý život, ale i mé myšlení a vnímání života se navždy změnilo. Ujela mi motorka v zatáčce na štěrku, já spadla do protisměru a protijedoucí auto mi přejelo nohu. Byla jsem měsíc na JIP a potom tři měsíce na rehabilitaci, kde jsem se učila chodit, správně zapojovat celé tělo a vnitřní stabilizaci těla.

Péče o jizvy a pokožku nohy je můj každodenní rituál. Už v nemocnici jsem se rozhodla, že chci žít normální život, jako zdraví lidé. Co se týká mého sebevědomí, říkala jsem si: “Jak se budeš brát ty sama, budou tě brát i ostatní.” Vždy, když mě napadlo něco pochmurného, tak jsem si tuhle větu opakovala. Začala jsem brát svůj hendikep jako něco výjimečného, a tak k sobě i přistupuji. Dává mi to sílu a ráda bych tuto energii šířila dál mezi lidi. Protože každý jsme výjimečný a unikátní a zasloužíme si, aby jsme nejprve sami k sobě a potom i ke druhým tak přistupovali.

2) 3 hodiny před nehodou na svátek
8. května (slavím s vděčností a láskou k životu, jako mé druhé narozeniny).
3) V nemocnici, kdy jsem musela měsíc jen ležet kvůli podezření zlomeného krčního obratle- mé první posazení.
4) První vstání a první kroky po amputaci nohy.
5) Zpět do posilky, za sportem a normálním životem.
6) Mé první focení a snad brzy me budoucí nové zaměstnání a můj nový a vysněný život ❤️.

Míša se zúčastnila kampaně “Řekni svůj příběh s Onclé”.

Každá žena se zrovna nachází v životní fázi, která je pro ni nějak významná, náročná, či života měnící. Co nás ale spojuje je přijetí změn na těle, sebeláska, sebepéče, pohodlí, vzájemná podpora a především to, že každá máme za sebou nějaký příběh. 

Sledujte náš společný projekt a příběhy úžasných a inspirativních žen. 🤍

 

 

 

  

 

 

 

 

 

5.

 

 

 6.

 

Zpět do obchodu