Využijte DOPRAVU ZDARMA při objednávce nad 1290 Kč.

Příběh Beaty

Musím se naučit stavět sebe a své zdraví na první místo

Od dětství jsem měla problémy se svou postavou. Už jako malá jsem byla trochu “kulička” a děti to hned viděly. Uměly být kruté a dávaly mi jasně najevo, že jsem jiná. Když jsem dospívala a přišla puberta, toužila jsem být štíhlá. Zkoušela jsem všechno možné – běhala s fólií obalenou kolem břicha a skoro jsem přestala jíst. Výsledkem byla opravdu krásná postava.

Na střední škole se ale objevily první zdravotní potíže. Začala jsem trpět žaludečními problémy, zvlášť když jsem byla ve stresu. Žaludek se mi překyseloval, a nakonec se rozvinul reflux. Doktoři mě poslali na různá vyšetření. Tehdy jsem si uvědomila, že něco není v pořádku, a začala jsem se zajímat o zdravý životní styl. Postupně jsem se vrátila k normální stravě.

Bohužel, problémy se vrátily, když jsem byla pod tlakem v práci a během příprav na atestace. Po každém větším jídle mi bylo špatně a často jsem zvracela. Další vyšetření na gastroenterologii potvrdilo, že mi žaludek správně nepracuje. Od té doby beru léky na překyselení žaludku a také léky před každým jídlem, aby můj žaludek fungoval, jak má.

Celý tento proces mě naučil jednu zásadní věc – musím se naučit stavět sebe a své zdraví na první místo. Uvědomila jsem si, že zdraví není o tom dosáhnout jedné univerzální normy. Každý z nás má svou vlastní, individuální rovnováhu. A já teď pracuji na tom, abych měla a žila tu svou.

Beáta se zúčastnila kampaně “Řekni svůj příběh s Onclé”.

Každá žena se zrovna nachází v životní fázi, která je pro ni nějak významná, náročná, či života měnící. Co nás ale spojuje je přijetí změn na těle, sebeláska, sebepéče, pohodlí, vzájemná podpora a především to, že každá máme za sebou nějaký příběh.

Sledujte náš společný projekt a příběhy úžasných a inspirativních žen. 🤍  

 

  

       2.

  

 

    

Zpět do obchodu