Využijte DOPRAVU ZDARMA při objednávce nad 1290 Kč.

Jaká je menopauza? Zeptali jsme se Květy.

Jaká je menopauza? Zeptali jsme se Květy.

Jaká je menopauza? No do háje... Myslela jsem, že to zažily miliony žen a přežily, že to nebude nic hrozného. A teď? Připadám si jak godzilla, najednou se u mě doma zjevila nějaká paní, která téměř ze dne na den neobleče své oblíbené šaty, aniž by změnila jídelní návyky.

Zničehonic mě poleje horko, jako by mi bylo 15 a já potkala sousedovic Luďana, kterému je 25 a já ho tajně miluju.

Unavená jsem jak po celodenní práci na poli, padnu do postele a dvě hodiny zírám do stropu a přemýšlím o tom, jak teď bude pokračovat můj život, když jsem dětem dala vše, co jsem mohla, a je čas je pustit do světa...

Mám štěstí, že pracuji se seniory, kteří mě nabíjejí energií. Vidět totiž ty osmdesátileté “holky”, které chodí pořád cvičit, tvořit, zpívat, věčně nic nestíhají a chichotají se, že mají nového přítele, je svým způsobem omlazující.

V menopauze jsem si také uvědomila, kdo jsem a co jsem všechno dokázala. Umím se za sebe postavit, to jsem jako mladá neuměla.

Ukončím to tím, na čem mi nejvíc záleží…
K narozeninám jsem od dcer dostala přání a bylo na něm napsáno: Jsi naše SUPERHRDINKA ❤️

Květa se zúčastnila kampaně “Řekni svůj příběh s Onclé”.

Každá žena se zrovna nachází v životní fázi, která je pro ni nějak významná, náročná, či života měnící. Co nás ale spojuje je přijetí změn na těle, sebeláska, sebepéče, pohodlí, vzájemná podpora a především to, že každá máme za sebou nějaký příběh. 

Sledujte náš společný projekt a příběhy úžasných a inspirativních žen. 🤍

 

 

 

  

 

 

 

 

Zpět do obchodu