Využijte DOPRAVU ZDARMA při objednávce nad 1290 Kč.

Co naše pokožka potřebuje na podzim

Při péče o pleť i pokožku je třeba si osvojit základní kroky a přizpůsobit je ročnímu období. Proto se dnes podíváme na to, jaké produkty by neměly chybět ve vaší podzimní rutinní péči o pleť. S těmito pečujícími produkty si můžete v čase podzimu svoji pleť doslova hýčkat a budete doslova zářit.

Čisticí pěny a olejové peelingy

Čistící pěny a olejové peelingy s kmenovými buňkami šetrně čistí pokožku a hloubkově ji regenerují. Jemná a přesto dostatečně účinná peelingová složka ze semen šípků jemně odstraňuje odumřelé buňky z kůže a BIO šípkový olej ji dokonale zvláční a hydratuje. Bohaté složení s 98% komplexem vysoce kvalitních aktivních přírodních olejů a unikátních biosložek aktivuje tvorbu kolagenu, chrání, zpevňuje a zjemňuje kůži. Řada Biorganic zahrnuje šetrné mycí oleje i emulze i na intimní hygienu.

Tonika a séra

Dalším krokem po vyčištění pleti je její tonizace a nanesení séra. Tento krok pomůže v pokožce udržet potřebnou míru hydratace, což se vám právě na podzim opravdu bude hodit. Luxusní olejové sérum s kmenovými buňkami ošetřuje, zpevňuje, chrání a obnovuje vnitřní struktury pokožky, a to i při viditelných striích, jizvách a dalších nerovnostech kůže. Redukuje celulitidu a kompletně vyživí dehydratovanou a stárnoucí pokožku, příznivě působí na tvorbu kolagenu, podpoří hladkost a elasticitu pokožky. Bohatý 98% komplex vysoce kvalitních aktivních BIO olejů, jako je šípkový, bavlníkový, mandlový, broskvový, meruňkový či SQUALAN působí do hlubších vrstev kůže.

Hydratační krémy a balzámy

Jemný tělový balzám Onclé s kmenovými buňkami ošetřuje, zpevňuje, chrání a obnovuje vnitřní struktury pokožky i při viditelných jizvách a striích. Podporuje přirozenou regeneraci i hydrataci hlubokých kožních vrstev. Balzám je bohatý na vzácné přírodní oleje, vitamíny A, E, F a další antioxidanty, které podporují přirozenou strukturu. Posiluje, revitalizuje a zlepšuje elasticitu pokožky a zanechává ji pevnou a přirozeně hebkou. A i když už horké letní dny pomalu odcházejí, nezapomínejte na dostatečnou SPF ochranu proti slunci za pomocí minerálních opalovacích krémů.

Zpět do obchodu